2024

Het belooft een leuk, muzikaal en spannend jaar te worden. Dit jaar vieren de Stadspijpers dat ze 40 jaar geleden zijn heropgericht.

Activiteiten o.a.:

Internationaal Festival van Stadspijpers

Het tiende Internationale Festival van Stadspijpers wordt in ‘s-Hertogenbosch gehouden van 6 tm 8 september 2024. Binnenkort meer informatie hierover.

30 juni 2024. Gluren bij de buren.

Gluren bij de buren is een landelijk initiatief om de amateurkunst beter onder de aandacht te brengen. In heel het land zetten amateurgroepen hun huis, repetitielokaal of tuin open om het publiek (beter) te laten kennismaken met de muzikale verrichtingen. Vorig jaar deden de Stadspijpers ook al mee. Dit jaar zijn we er opnieuw, deze keer samen met zanggroep Puur. We wisselen elkaar af, dus je hebt alle kansen om bij ons allebei te komen kijken en luisteren! Het belooft een gezellige en muzikale middag te worden, je bent van harte welkom. De toegang is gratis. De starttijden zie je hieronder in de afbeelding. We spelen in of bij ons repetitielokaal (afhankelijk van het weer): Elzenstraat 4 in ‘s-Hertogenbosch.

2 juni 2024. Deelname aan de Reuzenstoet in Maastricht.

Installatie nieuwe tamboer

Voorafgaand aan de Reuzenstoet in Maastricht is Theo geïnstalleerd als nieuw lid (tamboer). Bij deze gelegenheid werd hij voorzien van de bijbehorende brodsie en de rebus-armband: